Cautare

1138 de rezultate pentru "achim daniela tg mures" (7.03 secunde)
Hofigal este un stalp de rezistenta a cercetarii romanesti in domeniul plantelor medicinale, aromatice si o companie cu management integrat - calitate, mediu, siguranta alimentului, sanatate si securitate ocupationala, a spus Anca Daniela Raiciu, la evenimentul de lansare a site-ului Hofigal.
- Libraria Cartile Maestrului Interior - Manuela Vlad, 0731.014.257, [email protected] - Asociatia de Terapii Transpersonale - Daniela Avram, 0741.038.750, daniela[email protected] - Centrul Calatoria Inimii - Bogdan Grigoras, 0729.010.787, [email protected] (Surse:
Toti cei care doresc sa vorbeasca cu mine, se pot programa la 0762 000 300 sau sa trimita un email asistentei mele - Daniela - daniela@carmenharra.ro.
Daniela Gyorfi a aflat de o mostenire din partea mamei sale de care familia uitase. Suma nu este deloc de neglijat, doar ca artista are de asteptat, caci nu va primii banii in perioada imediat urmatoare.
Daniela Crudu este insarcinata in 5 luni si a decis sa faca public sexul bebelusului chiar la Xtra Night Show.
Daniela de 33 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Audi avand o concentratie alcoolica de 0,44 mg/l alcool in aerul expirat. ... Daniela a fost condusa la I.N.M.L.
Costel s-a prezentat la sediul Politiei Sectorului 3 pentru a reclama disparitia de la domiciliu a fiicei sale P. Daniela, la aceea dată ... Daniela, nume similar cu al unei minore disparute acum 20 de ani.
Botezat "Daniela", tunelul are o lungime de 1,3 kilometri si subtraverseaza dealul Momaia. Tunelul se afla pe lotul Curtea de Arges-Tigveni, parte din autostrada Sibiu-Pitesti.
Am fost ieri in judetul pe care domnul ministru Nicolaescu il reprezinta in Parlament, in Mures, si oamenii de acolo-mi spuneau, zambind, asa, ca-i spun "ministrul rudotel".
Cezar Sigmirean, Universitatea "Petru Maior", Targu-Mures; ... Lect, dr, Daniela Zaharia, PhD, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti
Presedinta filialei PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anuntat ca Daniela Campean va fi numita in functia de presedinte a Consiliului Judetean Sibiu. ... La Mures, UDMR are cele mai multe mandate in consiliul judetean (15), dar nu are majoritate.
Sperantele oradenilor au renascut insa odata cu torpila trimisa de Achim in minutul 41, care s-a oprit in vinclul drept al portii aparate de Pampea.
Distrigaz Nord ar putea incheia acest an cu pierderi de 100 de milioane de lei, din cauza ca preturile finale ale gazelor naturale furnizate catre consumatorii captivi nu au crescut in acelasi ritm cu cel al costurilor de achizitie, a declarat directorul general adjunct al societatii, Achim Saul.
Potrivit viceprimarului comunei Amzacea, Achim Mihalcea, situatia se datoreaza "nisipului si impuritatilor din apa, din cauza carora s-a infundat pompa".
O majorare de aproximativ 30 % este de asteptat pentru intreg anul 2008", a declarat, intr-un comunicat, presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Achim Saul.
Pretul gazelor ar trebui sa creasca cu 19% in trimestrul al treilea, dar daca masura va fi amanata, avansul pretului va fi mult mai mare in perioada de iarna, afirma reprezentantii distribuitorului de gaze E.ON Gaz Romania, controlat de grupul german E.ON."Cu cat se amana mai mult majorarea necesara a pretului, cu atat mai mare va fi majorarea pretului pentru populatie in sezonul rece", a declarat, intr-un comunicat, presedintele Consiliului de Administratie al companiei, Achim Saul.
Mihai Neaga, Mihai Segarceanu, Iulian Popescu, Marin Covalschi, Marius Carstea, Vlad Marcu, Bogdan Pitulice, Mirel Ezaru, Ionut Trocan, Razvan Diculescu, Marius Trocan, Lucian Achim, Catalin Ionescu, Claudiu Stefan, Antonio Cruceru, Alex Cioabla, Andrei Pupaza, Alex Campeanu.
Nicolae Batineanu, Remus Bucur, Nicu Vintila, Cristian Banica, Lari Negoescu, Alexandru Preda, Lucian Achim, Marius Bortofleac, Mugurel Cojocaru, Catalin Scorojitu si Dan Josceanu.
Atleta a mai obtinut doua medalii la Campionatul National desfasurat weekendul trecut, argint cu echipa de stafeta de la CS Universitatea, alaturi de colegele sale Roxana Ene, Florina Pierdevara si Luminita Achim, si bronz la 800 m.
Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve:
google-analytics.com